0
clear
  • VICTONE 11 Piese Patio Seturi de Mese în aer liber, Spațiu de Economisire Rattan Patio Seturi de Mobilier cu Otomane și Perne (Maro)
  • -20%
  • -20%
VICTONE 11 Piese Patio Seturi de Mese în aer liber, Spațiu de Economisire Rattan Patio Seturi de Mobilier cu Otomane și Perne (Maro)

VICTONE 11 Piese Patio Seturi de Mese în aer liber, Spațiu de Economisire Rattan Patio Seturi de Mobilier cu Otomane și Perne

RON 978.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

- Economie de spațiu de Design : 11 bucăți de luat masa patio set este conceput pentru economie de spațiu.Atunci când nu îl utilizați, fotolii , tafte și perne detașabile pot fi convenabil stocate sub masă.Între timp, de asemenea, poate crește durata de viață. - Robust & Stabilă Construcție : premium din oțel Robust, cu cadru rezistent manual de răchită asigura stabilitatea structurii, și previne din tremurat.De înaltă calitate, rezistente la uzură de răchită este, de asemenea, o garanție pentru mult timp folosind. - Modern si Multiple Stil : Simplu și neted linie aspect elegant, potrivit cu ratan maro și bej perne, aduce un clasic și modern sens pentru acest set.Prin urmare, acesta poate fi bine integrat în mediul de acasă, cum ar fi grădină, balcon și piscină. - Moale si Confortabil Perna : bumbac Gros umplut perna oferi cel mai mare sprijin și de relaxare confortabilă experiență.Si fermoar conceput poliester impermeabil de acoperire a face mai ușor pentru îndepărtarea și curățarea zilnică. - Usor de Asamblat : în Conformitate cu instrucțiunile și asamblate pas cu pas, setul poate fi instalat în timp scurt.Și noi oferim instrucțiuni de instalare, fără Griji după vânzarea de servicii și de servicii pentru clienți Prietenos.(Observație : Există patru cutii în total. ).Culoare : Maro.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Maro 7Bucată De Lemn Patio Set De Mese; Poate Găzdui 6 Persoane.Include 1 masă dreptunghiulară și 6 fotolii.Gratuit de lemn este inclus; poate fi folosit în interior sau în aer liber.

Please wait...