0
clear
  • Benfu 12 Uncii și 16 Uncii Poate Concasoare, Montat pe Perete, Concasoare, Modernizate Mânere, Ecologic, Reciclare Instrumente pentru Reciclare de Sodiu și Cutii de Bere, Etc.
  • -20%
  • -20%
Benfu 12 Uncii și 16 Uncii Poate Concasoare, Montat pe Perete, Concasoare, Modernizate Mânere, Ecologic, Reciclare Instrumente pentru Reciclare de Sodiu și Cutii de Bere, Etc.

Benfu 12 Uncii și 16 Uncii Poate Concasoare, Montat pe Perete, Concasoare, Modernizate Mânere, Ecologic, Reciclare Instrumente

RON 121.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Accidentat Poate Concasor] grele crusher este fabricat din metal rezistent si cantareste 36.5 uncii.Structura de ansamblu este robust, poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, eficientă de funcționare manual și reciclare de gunoi instrumente de distrugere. [Ușor de utilizat] grosimea versiune imbunatatita a mânerului a fost majorat cu 30%.Simplu si sigur de prindere moale, ușor de utilizat, trebuie doar să trageți în jos mânerul, placă de oțel va zdrobi borcan/sticla. [Utilizare] Acest concasor este potrivit pentru 12 uncii și 16-cutii uncie, și poate zdrobi cutii de bere la 1,1 cm, economisind astfel 80% din spațiu mare de stocare de aluminiu containere de reciclare. [2 în 1 design] este o sticlă cu un dispozitiv de deschidere în partea de jos.Cutii de conserve, condimente și ulei de sticle pot fi deschise, care este convenabil și de economisire a timpului. [Easy pentru a instala] sunt 4 șuruburi în pachet, puteți instala cu ușurință pe orice tip de interior sau în aer liber suprafață cu o șurubelniță.Cum ar fi desktop-uri, pereti sau alte suprafete solide.material : metal Ambalare : 4 suruburi, 1 concasor economie de Spațiu : berea poate fi spart 1.1 cm, economie de 80% din spatiul de depozitare de aluminiu de reciclare bin.Ușor de instalat : Există 4 șuruburi în pachet, și îl puteți instala cu ușurință pe orice tip de interior sau în aer liber suprafață cu o șurubelniță.Cum ar fi desktop-uri, pereti sau alte suprafete solide 2 in 1 design : este o sticlă cu un dispozitiv de deschidere în partea de jos.Cutii de conserve, condimente și ulei de sticle pot fi deschise, care este convenabil și de economisire a timpului.Notă : Păstrați piese mici, departe de copii.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Please wait...