0
clear
  • edc husă edc geanta pentru barbati,molle husă tactice husă,mici molle sac bag tactice,molle accesorii,geantă cu curea pentru barbati,sport, turism drumeții sac impermeabil cu steagul American broderie patch-uri (negru)
  • -20%
  • -20%
edc husă edc geanta pentru barbati,molle husă tactice husă,mici molle sac bag tactice,molle accesorii,geantă cu curea pentru barbati,sport, turism drumeții sac impermeabil cu steagul American broderie patch-uri (negru)

edc husă edc geanta pentru barbati,molle husă tactice husă,mici molle sac bag tactice,molle accesorii,geantă cu curea pentru

RON 21.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅【IMPERMEABIL】 - Utilizați 900 D criptate Oxford pânză cu un strat impermeabil interior, care poate în mod eficient rezistent la apă și pentru a preveni ploaie. ✅【CONVENABIL de STOCARE】 - Există două buzunare în interior, care poate deține telefoane mobile mai mici decât 6.2 cm, și poate fi folosit ca un telefon mobil sac.Există o varietate de sloturi în interiorul, puteți pune o varietate de sarcini.Se rotesc liber lanț cheie în interiorul. ✅【UȘOR DE TRANSPORTAT】 - Acest element poate fi agățată pe tactice sac sau vesta tactica și folosit ca un MOLLE tactice accesoriu.Acesta poate fi, de asemenea, de mână sau atârnat pe o bicicletă în timpul sport în aer liber, sau atârnat pe o curea. ✅【DAU UN STEAG, INSIGNĂdiscutii Există un Velcro pe partea exterioară a pungii, se poate lipi un 5cm*8cm insigna, cum ar fi un steag național insigna, un medicală insigna, etc. Produsul conține un steag American insigna ca un cadou, care poate fi folosit ca o tactică de patch-uri și atașat la punga. ✅【CONȚINE RESPIRABIL ochiurilor de PLASĂ PUNGĂ】este un sac net pe stratul exterior, care poate pune temporar servetele umede, fără umezirea stratului interior.Lanterna poate fi introdus în timpul aventură în aer liber. ✅【GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII】 - poate fi folosit ca o tactică de accesoriu, poate fi folosit în sport în aer liber, camping, ciclism, alpinism, pescuit, și poate fi folosit în viață, de muncă, și de călătorie.Acesta poate fi folosit ca un telefon mobil sac, sac de depozitare, portofel, etc. Culoare : negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Please wait...