0
clear
  • 2 Buc Reutilizabile Friteuza Aer Garnituri, 7.5 Inch Pătrat Non-Stick Silicon Air Fryer Coș Rogojini, Friteuza Aer Accesorii pentru Cosori, NuWave, Chefman, Linie și Mai mult | BPA Free (7.5)
  • -20%
  • -20%
2 Buc Reutilizabile Friteuza Aer Garnituri, 7.5 Inch Pătrat Non-Stick Silicon Air Fryer Coș Rogojini, Friteuza Aer Accesorii pentru Cosori, NuWave, Chefman, Linie și Mai mult | BPA Free (7.5)

2 Buc Reutilizabile Friteuza Aer Garnituri, 7.5 Inch Pătrat Non-Stick Silicon Air Fryer Coș Rogojini, Friteuza Aer Accesorii

RON 14.12

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Economisirea de Bani si Confort】 : Dikeo Reutilizabile Friteuza Aer Garnituri au fost concepute pentru a proteja friteuza aer coș și alimentare de la lipirea!Nostru silicon air fryer rogojini economisi bani pe un singur folositi hartie de copt sau o înlocuire friteuza aer coș atunci când acoperirea ființe cu chip sau uzură. 【Rafinat de Design】 : aceasta friteuza aer accesoriu suport este proiectat cu un design tubular, care poate cu ușurință filtrul de ulei ca friteuza aer coș și rămas bun de la fum, dar încă mai pot aburi delicioase crocante alimente.A vă ajuta să faceți mai puțin de grăsime și ulei pentru prăjit alimente, și au o alimentație mai sănătoasă. 【Generic & Multifunctional】 : 7.5-inch pătrat friteuza aer garnituri a se potrivi în cele mai 5.7 QT și mai mici pătrate coșuri precum și friteuza aer accesorii, cum ar fi o friteuza aer oală, tigaie friteuza aer, sau o friteuza aer tava.Aminti : vă rugăm să fi sigur că friteuza aer dimensiune interioară este mai mare decât 7,5 inch, în caz contrar aceasta nu se va potrivi dvs. friteuza aer. 【Generic & Multifunctional】 : 7.5-inch pătrat friteuza aer garnituri a se potrivi în cele mai 5.7 QT și mai mici pătrate coșuri precum și friteuza aer accesorii, cum ar fi o friteuza aer oală, tigaie friteuza aer, sau o friteuza aer tava.Aminti : vă rugăm să fi sigur că friteuza aer dimensiune interioară este mai mare decât 7,5 inch, în caz contrar aceasta nu se va potrivi dvs. friteuza aer. 【Pachetul Include】 : 2 buc 7.5 inch Pătrat tampoane din silicon, 1 buc negru + 1 buc rosu, diametrul ambele sunt de 190 mm, iar grosimea este de 2mm.Vă rugăm să confirmați dimensiunea care aveți nevoie înainte de cumpărare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.Cea mai buna friteuza aer înlocuire tigaie grill la problema asta este greoaie pentru a curăța tigaie.Features100% Reutilizabile, Non-Stick Silicon Protejeaza Friteuza Aer Coș și Stații de Alimentare De la Lipirea Design Flexibil se Potrivește Rotund Friteuza Aer Coșuri de Căldură și Rezistent la masina de spalat Vase în condiții de Siguranță Alimentară, PFOA și BPA Gratuit Specification Size : 7.5*7.5 inch Material : Non-Stick Silicon Culoare : Negru+Rosu PREAVIZ???? 1.Nu curățați congelator placă atunci când este prea cald. ???? 2. Nu freca cu dur pânză abrazivă sau bile de metal, înlocuirea mai clare placa poate pune mașina de spălat vase pentru a curăța.E mai bine pentru tine să-l spele de spălat vase pânză.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

????【Se potrivesc Perfect】 : înlocuirea mai clare tigaie dimensiune este 8.46 * 8.46 inci.Potrivit pentru 5 QT friteuza aer 5 QT model nonstick de cruditati placa este potrivit pentru D

Please wait...