0
clear
  • YOYMI 1/4 Inch robinet cu Bilă din Alamă Grele Ventil cu Bilă Oprit Comutator de sex Feminin NPT Compresor de Aer Duce Gratuit Supapei (1)
  • -20%
  • -20%
YOYMI 1/4 Inch robinet cu Bilă din Alamă Grele Ventil cu Bilă Oprit Comutator de sex Feminin NPT Compresor de Aer Duce Gratuit Supapei (1)

YOYMI 1/4 Inch robinet cu Bilă din Alamă Grele Ventil cu Bilă Oprit Comutator de sex Feminin NPT Compresor de Aer Duce Gratuit

RON 15.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De Material】calitate Alamă. 【】 Dimensiune 1/4" NPT filet interior. 【Operare ușoară】180 de Grade operațiune de manevrat,comutator On/off, operație simplă de un sfert de tură. 【Aplicarea】Folosit ca robinet de închidere sau de economisire a apei supapă reglabilă,utilizate pe scară Largă în aer, gaze, lichide, aburi și aplicații. 【Client Service】oferim gratuit hassle de returnare în termen de 30 de zile,Dacă aveți vreodată o problemă, trebuie doar să se întoarcă pentru o înlocuire gratuită sau o rambursare completă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.Articol Cantitate Pachet : 1.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

[Size] 1" Alunecare, 32mm diametru interior PVC robinet cu Bilă [Material] Fabricat din PPR material, acid și alcaline rezistente, rezistente la coroziune, nu rugina...

Please wait...