0
clear
  • Kratarc 3-Tuburi de Hip Tolba Talie Spânzurat de Camuflaj Săgeată tir cu Arcul, Geanta cu Buzunare, Curea Ajustabilă (Negru)
  • -20%
  • -20%
Kratarc 3-Tuburi de Hip Tolba Talie Spânzurat de Camuflaj Săgeată tir cu Arcul, Geanta cu Buzunare, Curea Ajustabilă (Negru)

Kratarc 3-Tuburi de Hip Tolba Talie Spânzurat de Camuflaj Săgeată tir cu Arcul, Geanta cu Buzunare, Curea Ajustabilă (Negru)

RON 134.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Dimensiuni : lungime aprox. 17.5 în.Lățimea curelei : 1.5 in.Lungime reglabilă.De înaltă calitate : armat cu tesatura oxford, cu curea ajustabila si fermoare de calitate, ferm și durabil.Multifuncțional : 3 tuburi de plastic ajuta la magazin săgețile separat și metodic, și aveți posibilitatea să atașați un plasture interesant doriți să cârlig & bucla banda.Mai multe buzunare pentru confortul dumneavoastră.Curea ajustabila si Detasabil tuburi : Îndemână și curea ajustabilă, este ușor de a pune on/off.Și ușor de a lua off cu catarama din plastic.Oxford Tesatura material, ușor și compact.Accesoriu mare pentru fotografiere și țintă.În interiorul tubului lungime de 17", cu Diametrul de 1". 3 separată 17" tuburi de plastic, metodic pentru a stoca dvs. de săgeți, durabil și ușor de transportat.Accesoriu mare pentru vânătoare.Mai multe buzunare pentru confortul dumneavoastră.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Tir cu arcul, Tolba Curea de Umăr Poate fi Ajustat întro Mare Măsură, Astfel încât Acesta Poate fi Utilizat cu Calm Dacă Este un Copil sau un Adult.Tir cu arcul, Tolba Are o Gură Mar

Please wait...